Tekintese meg letölthető árlistánkat!

Szállítási díj:
Az új weboldalunk Ajánlatkérés menüjében egy gombnyomással bármilyen szállításra, küldeményre pontos árajánlatot kaphat, ha megadja a szállítandó küldemény(ek) darabszámát, méreteit és súlyát. Az itt kapott árajánlatok egyelőre csak a London- Buapest/Szeged szállítási területeinkre vonatkoznak. Más területek pontos szállítási díját, igényelt extra rakodás díját, esetleges területi felárat vagy kiegészítő szolgáltatás díját visszaigazoláskor tudjuk e-mailben jelezni.

Fontos információ: A szállítási díjakat mindig a teljes szállítandó mennyiség térfogata és súlya alapján kalkuláljuk. Nincs jelentősége a küldemények darabszámának. A csomagolásnál elegendő figyelembe venni a Csomagolás menüben leírt szempontokat. Preferáljuk a 20-25 kg-os csomagegységeket, ami még könnyen rakodható, kezelhető és rögzíthető. Amennyiben egy-egy küldemény meghaladná a 30kg-ot, akkor a könnyebb kezelhetőség érdekében csomagolják több egységbe, ez a szállítási díjon természetesen nem változtat. **30kg-ot meghaladó küldemények rakodását egészségügyi okokból nem vállaljuk, erről minden esetben a megrendelőnek szükséges gondoskodnia, feladáskor és kiszállításkor egyaránt.** Az Angol Font díjszabásunkat minden hónap első munkanapján az aktuális MNB középárfolyammal korrigáljuk.

Súlyküldemények: Minden olyan küldemény, aminek a térfogatsúlya a valós súlyánál kevesebb, vagy közel megegyező. Ezen küldemények szállítási díjára vonatkozik az alap díjszabásunk. Lásd: az Ajánlatkérés menüben

Térfogatküldemények: (bútor, matrac, nagyobb játékok, egyes hangszerek stb.) Térfogat küldeménynek minősül minden olyan küldemény amelynek térfogatsúlya a valós súlyának minimum háromszorosa. Az ilyen küldemények szállítási díját térfogatsúly alapján egyedi díjszabás szerint számoljuk. Ügyfeleink kérésére kialakítottunk térfogat küldemény kedvezményeket, ami már a Térfogatsúly/Súly csekélyebb arányánál is kedvezőbb díjakat biztosít. Egyes csekély súlyú, de jelentős térfogatú küldemények esetében fontos a térfogatsúly kalkuláció. A valós súly és a térfogatsúly közül mindig a nagyobb értékkel kalkulálunk a szállítási díjakban.

A térfogatsúlyt az alábbi képlet alapján kalkuláljuk: Szélesség (cm) x Hosszúság (cm) x Magasság (cm) / 6000 = Térfogatsúly (kg) Például egy 60 cm x 60 cm x 70 cm méretű doboz térfogatsúlya 42 kg. A lap ajlán található kalkulátor segítségével könnyen kiszámíthatod a küldeményed térfogatsúlyát.

Kerékpár és Motorkerékpár szállítás: Ezekre a szállításokra szintén kidolgoztunk egyedi díjszabást, amit minden megrendelés esetén kollégáink e-mailben visszaigazolnak, amennyiben erről jeleznek a megrendelésük közleményében. Kerékpárokat és motorkerékpárokat a Csomagolás menüben leírtak szerint kell előkészíteni szállításhoz.


Térfogatsúly kalkulátor
Szélesség: (cm)   Hosszúság: (cm)   Magasság: (cm)
Térfogatsúly: (kg)